Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sølvbyen Legesenter AS
Lyttende og gjenkjennende
Lege: Visti Hedegart SkrevetHan lytter til min oppfatning og gjenkjenner meg fra tidligere besøk, selv om jeg ikke er der så ofte. Han er lett å nå på nettet og svarer på spørsmål via web, når jeg har et problem.
Den beste fastlegen jeg har hatt
Den beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Visti Hedegart SkrevetJeg var på besøk i byen og ble sendt inn hos ham av legevakten en gang. Opplevelsen var så positiv at når jeg flyttet til Kongsberg valgte jeg ham som fastlege. Han er flink til å lytte, tålmodig, forståelsesfull, ser på deg og ikke på skjermen. Han tenker helhetlig og behandler ikke symptomene individuelt men ser på det større bildet. Tidligere fastlege gadd ikke å løse flere problemer samtidig og forventet at jeg skulle bestille 2-3 forskjellige timer for å høre på alt. Hos Visti fikk jeg tatt opp alt på en besøk fordi han faktisk bruker tiden på pasienten og ikke på å google symptomer. Veldig hyggelig person og lege.
Ekstrem dårlig lege
Lege: Céline Renard SkrevetMin opplevelse at denne legen er utrolig dårlig, føler meg hverken hørt elle sett. Hun har alltid dårlig tid, er veldig dårlig på å se tilbake på hva man har vært inne for tidligere. Det virker rett og slett som om hun sliter med å se sammenhenger. Jeg har nå byttet lege og er utrolig fornøyd med det. Legekontoret er stusselig og bemanningen er ikke imøtekommende og hyggelige når man kommer. Lurer man på noe kan man glemme å få et vanlig svar, her er det snakk om å være minst mulig behjelpelig i skranken
Lege som lytter og inngir tillit
Lege: Céline Renard SkrevetMin erfaring er at hun er trygg og sikker i sin legegjerning. Hun svarer presist og tydelig på spørsmål og vurderinger og har vært god til dimensjonere medisiner i forhold til diagnose. Hun er god i norsk og forstår meg og er lett å forstå for meg.
Jeg kan anbefale Céline som fastlege!
MONIKA KARLSEN
Lege: Monika Karlsen SkrevetJeg var en pasient av legen og er fortsatt der, fordi jeg vil at hun skal være min lege. Hun er en veldig hyggelig og varm person som jeg kan kommunisere med på polsk.