Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Herøya Legesenter AS
Fantastisk god lege, men legesenteret...
Lege: Cathrine Jyoti Skjønstad Andersen SkrevetMan klarer ikke å ha en dårlig dag når man kommer til henne, hun tar deg alltid godt imot.
Hun er rask til å henvise deg videre til spesialister etc. Hun bruker god tid og lytter til deg, og tar alt av nødvendige prøver, du føler ikke at du blir pressa ut igjen pga tiden.
Men derimot legekontoret er noe annet. Vanskelig å komme mellom på telefon, og møter alltid på noen uhyggelige sekretærer som aldri viser respekt. De på labben klarer ikke engang å ta blodprøver, ser ut som en nålepute når man kommer ut igjen.
Påtide å bytte ut sekretærene og lab-damene med noen som trives i jobben sin?
Slutt å la det gå utover pasientene...
Jeg vurderer å bytte fastlege pga dette legekontoret, men klarer ikke helt pga jeg aldri vil få en så god fastlege igjen.
Koselig
Lege: Cathrine Jyoti Skjønstad Andersen SkrevetVeldig koselig lege. Føler jeg blir hørt og sett. Sender meg videre om det skulle være noe.
Men hun kan lite eller ingenting om graviditet desverre, ville bare gått til jordmor da.
Uhyggelige damer i skranka
Lege: Robert Andre Dalene SkrevetDet tar lang tid før jeg får time, de har ikke noe hastetime. De utsetter timer fordi legen ikke har tid. Jeg går da på skole og får fravær også for å ikke ha vært hos legen. Damene i skranka er uhøflige og frekke.
trygg på sin egen oppfatelse av kunnskap og avgjørelser
Lege: Cathrine Jyoti Skjønstad Andersen Skrevetfornøyd med bytte av fastlege,og håper jeg vil bli fornøyd med byttet.og at hu har den kunnskapen som trengs for at jeg blir.
Min lege
Lege: Silje Smelvær SkrevetVeldig fornøyd med Silje. Hun er blid og hyggelig, Gjør det hun skal og sjekker deg med blodprøver eller annet nødvendig for å stille diagnose. Tar seg tid og virker på ingen måte stresset. Anbefales på det varmeste,