Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Herøya Legesenter AS
Herlig lege
Lege: Cathrine Jyoti Skjønstad Andersen SkrevetTakker høyere makter for at hun forlot søsterhjemmet, for udugelig plass! Sure og gretne alle di damene i luka/tlf/lab.
Jeg skryter så av Cathrine, hun ser og hører på meg. Oppdatert og kunnskapsrik! Super fornøyd!
Alt
Lege: Cathrine Jyoti Skjønstad Andersen SkrevetAlt syns jeg var bra, den blir sikkert det her også. Sender alltid videre ved behov for det. Utmerket.
Kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Robert Andre Dalene SkrevetDen beste legen jeg har møtt! Utrolig hyggelig og imøtekommende, vi bruker han hele familien og alle er så fornøyde!
Den beste!
Lege: Silje Smelvær SkrevetSilje er den beste fastlegen jeg har vært borte i. Jeg har slitt en del psykisk og hun har vært nøkkelen til all hjelp jeg har fått for de psykiske problemene mine, og også når det har vært noe med den fysiske helsen min. Hun virker alltid som hun genuint bryr seg og forstår. Hun er også veldig hjelpsom og en generelt flink lege som har god peiling. Har egentlig ikke noe å klage på, bortsett fra at det kan være vanskelig å få tak i henne når du trenger henne. Men ellers er hun god som gull!
Beste legen.
Lege: Cathrine Jyoti Skjønstad Andersen SkrevetCathrine Jyoti S.A. Er en forståelse full og flink lege godt humør bestandig.Bytter aldri lege tar tak i ting har aldri blitt henvist så fort videre.Super lege.Men de som sitter bak burde vurdere stillingen sinn, uhøflig når du kommer og i telefon.