Om vurderingeneSiste vurderinger av Lovisenberg Rehabilitering
Dyktig og empatisk
Lege: Rasmus Moer SkrevetHar nylig fått åpnet trang åre i hjertet med to stent. Topp resultat og i trygge hender hele veien. Jeg kan ikke få vist hvor mye det betyr for meg og min familie. Jeg har helt andre utsikter for langt liv etter behandlingen jeg har fått.
Tusen takk til legen og alle ved sykehuset som er utrolig dyktige fine folk !
Trygg, behagelig og kunnskapsrik
Lege: Rasmus Moer SkrevetHyggelig og vennlig lege som tok i mot meg. Han forklarte og tegnet opp hvor problemet mitt var forrige gang jeg var innlagt.
Styr unna!
Lege: Agne Tunold SkrevetLovisenberg Cathinka Guldberg sykehus har nye moderne lokaler og utstyr, men mangler mye for å bli et sted som jeg ville anbefale. Agne var over 2 timer forsinket til avtalen men ga ikke beskjed. Det er ikke mye som er riktig i epikrisen- det er til og med feil om hvilken trening jeg gjort og hvordan jeg føler meg. Agne lånte dokumenter fra tidligere behandlinger å lovte gi tilbaks de, men sen fikk jeg beskjed at hun slengt dokumentene.
Fikk beskjed de skulle rette opp i epikrise og sende nye dokumenter, men det er 3 måneder siden. Nå svarer de ikke lenger på epost...
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Yngvar Myreng SkrevetEn fantastisk lege, rolig, forklarende og hyggelig. Jeg følte meg så ivaretatt. Et utrolig flott sykehus, alle ansatte vennlige og hyggelig. Hilsen [Navn fjernet av moderator].
En fantastisk lege
Lege: Yngvar Myreng SkrevetJeg er imponert over den behandlingen jeg fikk. Yngvar var rolig, pratet og beroliget meg mens undersøkelsen pågikk.