Krambua Legesenter DA

Krambualegesenter Fjøsangerveien 215 5073 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Krambua Legesenter DA

Dalende fornøyelse

Lege: Anja Sandnes Fosse Skrevet

Dr Fosse har vært min fastlege i mange år. I begynnelsen var jeg kjempe fornøyd og anbefalte henne til flere. Så ble det et par vikarer med noen års mellomrom. Jeg fikk bedre behandling av vikarene enn jeg fikk fra Dr. Fosse. Kanskje fordi de måtte lese journalen mens Dr. Fosse hadde det i "hukommelsen"... De siste par årene har kontaktene vært nedtur. Det virker som hun er gått lei av meg og er lite forståelsesfull eller intressert i å hjelpe meg. Jeg feiler mye og hun har skrevet mange henvisninger, men disse kan være mangelfulle og resulterer i avslag på hjelp eller feil/ufullstendige undersøkelser. Når jeg ber om årsak til en plage, spør hun meg hva jeg tror det er. Så får jeg slengt etter meg "slutt å lete etter årsak og lær å leve med det". Jeg vet aldri hva blodprøver testes for. Oppfølging består i "normale prøver".
Forslag til medikamenter fra meg resulterer i at jeg får, men det er krevende å finne frem til disse. Jeg har også måttet gjøre henne oppmerksom på refusjonsregler på medikamenter.
Positivt, relativt raskt å få time, bra lokaler. De er flinke til å ta inn leger under utdanning. Hun er raskt til å svare på e-konsultasjoner (men kan være kvass hvis det blir videre spørsmål fra meg).
I en periode, brukte legekontoret kredittselskap som ila gebyr urettmessig. Nå har det begynt å skje igjen og da jeg meldte i fra til kontoret, kom det krass svar fra Dr. Fosse. Det var ett krass svar for mye. Nå blir det legebytte.

Empatisk og lyttende

Lege: Astrid Elisabeth Rolstad Mangersnes Skrevet

Har hatt Astrid som fastlege i snart 20 år. Mine 2 barn bruker henne også.

Veldig bra lege, lyttende, dyktig og empatisk.

Veldig fornøyd med henne!

Meget god lege

Lege: Edvard Pinto-Bolstad Skrevet

Jeg har det beste inntrykket av han. Lytter, viser forståelse og følger opp. Utrolig fornøyd med denne legen. Snill og dyktig!

Fantastisk lege!

Lege: Erlend Hollund Brunborg Skrevet

Er kjempe fornøyd med Dr.Brunborg! Han tar seg tid til å lytte, omsorgsfull og er en svært dyktig lege.

Flink og lyttende

Lege: Erlend Hollund Brunborg Skrevet

Lytter alltid, er alltid på tiden og virker ikke forhastet. Svarer alltid raskt ved e-konsultasjon. Flink til å forklare