Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Krambua Legesenter DA
Alltid blid, lyttende og hjelpsom
Lege: Astrid Elisabeth Rolstad Mangersnes SkrevetJeg har hatt Astrid Mangersnes som fastlege i over ti år, og selv om jeg nå bor femten kilometer unna har jeg aldri vurdert å bytte lege. Jeg blir alltid godt tatt imot, og føler hun er empatisk og flink å lytte. Stoler 100% på henne.
flink lege, men ikke særlig flink med pasienter (småbarn)
Lege: Tove Ellen Forthun Skrevetnesten alltid forsinkelse. timebestilling via telefon nesten umulig. tar lang tid til å gi time. legen kan faget sitt meget bra!!! men virker stresset av og til og glemmer å prate med barn før behandling. (glemte også å gratulere moren i første fastlege-besøk etter fødsel-dette skjedde to ganger).
Meget fornøyd med A Magersnes
Lege: Astrid Elisabeth Rolstad Mangersnes SkrevetMangersnes har vært min fastlege i mange år;hun stirrer ikke i pc,en som noen påstår.Hun lytter til hva du har å fortelle og hun tar dine problemer på alvor.Jeg kan anbelale ett besøk til denne legen om du er usikker på din helsetilstand.
Skuffet
Lege: Stian Langeland Wesnes SkrevetNoe ventetid, men ikke mer enn en halvtime. Legen hadde liten tid og det var litt synd fordi jeg ikke fikk snakket om det som var viktig for meg. Vil nok prøve å finne en lege med større kapasitet til å lytte til pasienten og som selv er mer presis.
Veldig fornøyd
Lege: Astrid Elisabeth Rolstad Mangersnes SkrevetJeg er veldig sjeldent hos legen, men har alltid blitt tatt godt imot og lyttet til. Jeg er veldig fornøyd med Astri Mangersnes, og har anbefalt henne til flere venner og kjente