Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vettre Legekontor
Professional
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetI see some people write about not communicative doctor.. Which, in my opinion not the most important for doctor.
She listened all what i said, explained where i had questions and took all necessary analysis.
Before i had another doctor, and also have with what to compare.
Maybe could be better if she was a little more open, but the main, she is a good professional.
Misfornøyd
Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen SkrevetTil tider hyggelig, men det virker som det kommer an på dagen. Opplever at hun til tider er usikker, ikke hører/tror på deg som pasient. Opplevd at det er blitt tatt prøver uten samtykke. Første gangene hos henne opplevde jeg henne som en dyktig lege, men etterhvert oppleves det som hun har lite tid.
Det er mye ventetid på venteværelset før man kommer inn, og jeg har også opplevd at jeg har måttet forte meg på timen så det kan tas igjen tapt tid for andre pasienter.
Trygg og flink
Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen SkrevetHun har tid til å lytte på meg/barna mine sine problemer. Snill og en veldig god lege. Jeg stolthet på henne når jeg var gravid.
Trygg, flink
Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen SkrevetHører på det jeg har å si, føler meg trygg. Hun får meg aldri til å føle at jeg "klager", og hun tar plagene mine på alvor. Flink til å henvise til spesialist og stoler på henne til å gjøre det som er best for meg. Også generelt veldig hyggelig og snill.
Dr. Vetikke
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetKommer inn på legekontoret i håp om å få svar på plager eller problemer. Sitter der med en følelse av at hun ikke skjønner hva jeg prater om og hun er vanskelig å kommunisere med. Man kan begynne å lure på om hun interesserer seg for å hjelpe pasienten. Har opplevd at jeg sitter og får beskjeden "Nei, jeg veit ikke hva dette kan være jeg...". Rett og slett en lege det er vanskelig å stole på.