Vettre Legekontor

Konglungveien 202 1392 Vettre

Siste vurderinger av behandlere ved Vettre Legekontor

Dyktig

Lege: Jorunn Hjertvik Skrevet

Jorunn Hjertvik er meget dyktig lege. Blir fulgt opp. Hun bryr seg om pasienten. Anbefales. Ser frem til at din permisjon utgår og at du igjen er tilbake på humana i oktober 2019

Dyktig og Lyttende

Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen Skrevet

Svært fornøyd med hun som lege.
Opplever at hun raskt forstår min situasjon, setter seg inn i problemet og løser det effektivt. Gir tips og råd som kan bidra til å forebygge skader og sykdommer senere.

Lite innterisert

Lege: Margrethe Wilmers Skrevet

Har hatt henne to år nå, men å sitte hos legen å må komme med forslag selv er jeg ikke vandt til. Derfor bytter jeg nå. Hun sier ikke mye, så blir kjedelig å sitte der og ingen sier noe.

Vennlig, kunnskapsrik og profesjonell.

Lege: Margrethe Wilmers Skrevet

Margrethe Wilmers snakker ikke mye, men virker å tenke desto mer. Jeg oppfatter henne som ryddig, vennlig og interessert i hjelpe. Hun hadde en praktisk og handlingsorientert tilnærming til min problematikk som har strukket seg ut over tid. Opplever henne som profesjonell. Hun er trygg i rollen og med en respektfull holdning overfor pasienten. Legekontoret er hyggelig med flinke legesekretærer. De svarer raskt på telefon og det er ganske greit å få time. Jeg kan anbefale Margrethe Wilmers og Vettre legekontor.

Super lege!

Lege: Jorunn Hjertvik Skrevet

Jorunn er en lyttende, forståelsesfull og dyktig lege.
Føler meg alltid godt ivaretatt, og hun er oppriktig interessert i meg som pasient.

Anbefales på det varmeste!