Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vindafjord Legesenter AS
Serdeles misfornøyd
Lege: Anne Sinnes Kleiven SkrevetSnakket i telefonen flere ganger mens jeg var inne til konsultasjon.
Tok seg ikke tid til å svare skikkelig på spørsmål.
Det endte med at jeg måtte bestille time hos legevakta i stedet.
Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å bytte fastlege.
Legen min er snill, og flink.
Lege: Anne Sinnes Kleiven SkrevetHun tar seg tid til å lytte, og sender deg videre til undersøkelser hvis hun er usikker. Hun leser alltid tilbakemeldinger(epikriser) og ringer eller sender brev til meg. Sånn er jeg sikker og trygg på at jeg får vite alt, og slipper å gå i uvisse, og bli urolig. Kan trygt anbefales til andre.
Hobbypsykolog
Lege: Terje Egil Kleiven SkrevetKleiven jobber på et legesenter der de har nytt og moderne utstyr, men det føler jeg ikke er nok når man skal velge fastlege. Jeg hadde Kleiven en del måneder før jeg ikke klarte å ha ham lenger. Jeg slet psykisk, og gikk for å spør om råd. Jeg ønsket å bli henvist til en psykiater eller psykolog for utredning, men han puttet i meg på medisiner og satte opp samtaletimer sammen med ham fremover. Hver gang jeg kom dit følte jeg han satt å lekte hobbypsykolog, og jeg følte virkelig ikke at jeg fikk den behandlingen og hjelpen jeg trengte i og med at han (så vidt jeg vet) ikke har spesialisert seg innen psykiske lidelser. Det kan være at han er veldig god på somatiske sykdommer, men sliter noen psykisk vil jeg anbefale dem å gå til noen andre.
Utydelig
Lege: Anne Sinnes Kleiven SkrevetHar kun vært hos henne 1 gang. Hun tok imot flere telefonsamtaler mens jeg var inne til time. Veldig utydelig kommunikasjon. Jeg gikk ut fra timen, og var usikker på utfallet av undersøkelsene og hva hun hadde bedt meg gjøre videre.
Flink lege med mange jern i ilden
Lege: Terje Egil Kleiven SkrevetMe er vel stort sett fornøgde med legen vår i Skjold, sjølv om me kan ha ulike syn på bruk av forskjellige legemiddel. Mange synest kanskje at han har klokkartru på enkelte legemiddel som det råder ein viss skepsis til, spesielt til barn.