Sør Arena Legesenter DA

Telefonnummer38 12 30 2038 12 30 ...
Stadionveien 21 4632 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sør Arena Legesenter DA

Alltid vikar

Lege: Jostein Skuthe Skrevet

Begge ungene har Skuthe som fastlege.
Så langt etter flere år og flere turer ned så har vi vært inne hos Skuthe ei gang. Alle andre ganger blir vi henvist til en vikar eller turnuslege som alltid er forsinket.
Sist besøk satt vi 45min å ventet før vi kom inn til vikaren selv om timen skulle være hos Skuthe.
Kan derfor ikke si så mye om hvordan han er som lege, mer om hvordan legekontoret er.

Tillitsfull, lyttende, handlekraftig

Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged Skrevet

Rasmus tar ting seriøst og undersøker nøye når du henvender deg til han. Han lytter og tar tak i ting. Jeg føler meg alltid trygg på svarene han gir meg. Han har også timer ledig i løpet av kort tid.

Verdens beste lege

Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged Skrevet

Hele min familie har han som fastlege og vi er kjempe fornøyd! Veldig dyktig, forståelsesfull og oppmerksom! Tusen takk for jobben!

Dyktig og empatisk

Lege: Jostein Skuthe Skrevet

Veldig fornøyd med personlig oppfølging ved behandling. Er omtenksom og følger godt med. Sender oppfølgingsmelding etter behov.

dårlig

Lege: Jostein Skuthe Skrevet

Føler meg lite forstått og han skifter tema bort fra hva jeg egentlig ønsker hjelp med.
Får ikke løsninger på problemene jeg kommer med.
Har for det meste snakket med han om psykiske plager, og løsningene han kommer med er meninger om hvorfor jeg har det slik og gir meg medisiner som gjør det så og si verre.
Til nå veldig dårlig inntrykk fra meg.