Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sør Arena Legesenter DA
Dyktig og empatisk
Lege: Jostein Skuthe SkrevetVeldig fornøyd med personlig oppfølging ved behandling. Er omtenksom og følger godt med. Sender oppfølgingsmelding etter behov.
dårlig
Lege: Jostein Skuthe SkrevetFøler meg lite forstått og han skifter tema bort fra hva jeg egentlig ønsker hjelp med.
Får ikke løsninger på problemene jeg kommer med.
Har for det meste snakket med han om psykiske plager, og løsningene han kommer med er meninger om hvorfor jeg har det slik og gir meg medisiner som gjør det så og si verre.
Til nå veldig dårlig inntrykk fra meg.
Veldig dårlig
Lege: Jostein Skuthe SkrevetBegrenset evne til å vise empati og virker veldig uinteressert.
Når jeg begynner å snakke, skifter hans fokus raskt til PC-skjermen, noe som gjør meg usikker på om han faktisk følger med på samtalen.
Når jeg er ferdig med å snakke, konkluderer han raskt uten å spørre noe eller forsøke å forstå meg.
Trygg, imøtekommende og lyttende lege
Lege: Jostein Skuthe SkrevetFøler meg alltid sett og hørt hos Jostein. Han finner alltid en løsning og jeg går alltid ut derfra med en god magefølelse. Er flink med barn og rask til å svare på e-konsultasjoner. Anbefales på det sterkeste
Empatisk og interessert
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged SkrevetFantastisk lege, som ser hele bildet, og har/tar seg tid til å lytte og fremstår som oppriktig interessert i pasienten. Og ærlig, også når det er vanskelige temaer. Jeg føler meg privilegert som har Rasmus som fastlege.