Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sør Arena Legesenter DA
Fantastisk lege!
Lege: Gunn Marit Stenseth Daaland SkrevetGunn Marit er en dyktig og imøtekommende lege som alltid tar seg grundig tid til at svare på spørsmål og undersøker alltid om det er noe hun er usikker på.
Kan kun anbefales!
Beste legen!
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged SkrevetFantastisk lege og medmenneske. Kan anbefales på det sterkeste. Lytter på det man har å si. Kommer etter det med råd og veiledning. Føles som man blir hørt. Føles trygt å ha en sånn fastlege. Mektig imponert.
Trygg og svært kompetent
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged SkrevetHar hatt Rasmus siden han begynte på Kvadraturen legesenter og tok over for min tidligere fastlege.
Jeg har en rekke legebesøk bak meg ifm. vektnedgang, kreft i familien, allergier, stress, gallestein og begynnende magesår. Ila. de siste årene er frikort 1 og 2 oppnådd allerede i februar.
Jeg føler også for å nyansere bildet, men nå til de som kommer med negative tilbakemeldinger.
Rasmus vant fra første øyeblikk min tillitt. Han pakker ikke inn ting, men sier det som det er. Hver gang jeg kommer håndhilser han. Han er flink til å lytte og flink til å følge meg opp. At enkelte plager eller smerter bare må leves med har jeg i dag ikke problemer med å forstå. At jeg ikke kan få imovane hver gang jeg selv føler jeg trenger det, men heller må satse på psykomotorisk fysioterapi som kan ta år, er også helt greit. Alt i livet har ikke en «quick fix».
Ved flere anledninger har legevaktens turnusleger gitt meg en diagnose og medisiner for dette, også etter to turer med ambulansen og konsultasjon med sykehuset. De tok feil. Det tok Rasmus to minutter å avdekke hva det var, og en ultralyd senere var gallestein og tilhørende anfall konstatert.
Jeg opplever Rasmus som en høyt kompetent lege, som så langt aldri har tatt feil når det kommer til meg og min familie. Jeg har anbefalt han til flere. Noen har opplevd han som i overkant direkte, men jeg vil heller ha en lege som sier ting som det er, enn alle de som bare skriver ut medisiner for å løse problemet der og da fremfor å tenke langsiktig. Dessuten er det bare å be om en forklaring hvis du er uenig, så får du det. Stiller jeg spørsmål om noe, opplever jeg alltid at han tar seg tid til å forklare meg, slik at jeg forstår hvorfor ting er som de er.
Anbefaler Rasmus på det varmeste!
Fantastisk lege - bryr seg, lytter, og er kunnskapsrik
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged SkrevetJeg hadde Rasmus som min fastlege i 2012 og 2013, og selv nå 5-6 år etterpå husker jeg hver konsultasjon jeg hadde hos ham. Rasmus oppleves som en veldig empatisk og imøtekommende person med glimt i øyet, som allikevel forholder seg profesjonell og seriøs til deg som pasient. Jeg følte fra første sekund at jeg kunne stole på ham og har alltid fått gode råd og god behandling.
Jeg husker til og med en gang han ringte meg opp dagen etter en konsultasjon fordi han var bekymret for meg, noe som var en positiv overraskelse. Kort sagt kan jeg ikke anbefale Rasmus nok!
hyggelig men litt arugant
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged Skrevethan er en veldig hyggelig lege, men han kjenner din kropp best. tar ikke alt på alvor når det gjelder deg, eller barn og klarer ikke å bli rettet på om han gjør feil. forstår seg ikke på overgrep saker. men vist du vil ha en som er hyggelig å sankke med er han en god lege.