Oslo Sentrum Tannklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Storgata 20 0184 Oslo
Oslo Sentrum Tannklinikk holder til i Oslo

Siste vurderinger av Oslo Sentrum Tannklinikk

På grensen til svindel

Pris

Kjøpte en time gjennom let's deal. Det var enkelt å bestille time, og det var ingen problem å få time når jeg ønsket. Ikke lang ventetid. Billig.

Tannlegekontoret ligger innerst inne i en gang. Lite koselig. Fremstår som rent. Zlatko Petrovic var en hyggelig fyr, blid og imøtekommende.

Etter å ha tatt to bilder, sitter han med ryggen til og ser på dataskjermen. Jeg får ikke se bildene, i motsetning til andre tannleger jeg har vært hos. Så sier han at jeg har et stort hull som jeg må reparere snarest, ellers må det rotfylles. Jeg har aldri kjent noen smerter eller hatt problemer med den tanna.

Jeg gikk så til en annen tannlege, som ikke finner noen hull.

Går aldri til Oslo Sentrum Tannklinikk igjen.

Beklagelig med en slik tilbakemelding. Jeg setter stor pris om du tar kontakt med meg så fort som mulig slik at jeg kan sende til deg journal og røntgen bilder som bekrefter diagnosen. ( vil gjerne ta kontakt selv men dessverre får ikke informasjon hvem skriver anmeldelser ) Håper å høre fra deg snarest mulig. Takk på forhånd.

Mvh
Tannlege Zlatko Petrovic

Ikke fornøyd

Pris

Jeg har vært her for en dyp rensing og ikke en vanlig, men dette ble gjennomført i bare 15 minutter med mye hast, blod og vondt. Ikke akseptabelt!

Hei,
beklagelig men slik tilbakemelding. Det var egentlig rens som var betalt via lets deal og vi har begrenset tid per pasient, i tillegg du hadde kommet forsinket og takket nei til bedøvelse.

Ikke fornøyd

Pris

Jeg var hos han i fjor for sjekk og rens. Hadde et hull som måtte tas. Nå ett år senere er det fortsatt ubehagelig å tygge med fyllingen. Dette er visstnok normalt ifølge tannlegen. I tillegg borret han et trillrundt hull mellom to tenner, ser ut som Pelle Pirat. Når jeg spurte om hvorfor så forstod han ikke at det var et problem. Resultatet er at dette hullet fylles med mat for hvert måltid. Pluss at det ser veldig stygt ut. Anbefaler ingen, med mindre man har lyst til å se ut som en pirat, å gå hit. Anbefaler også å lese tidligere anmeldelser, hvor alle som har skrevet tilfeldigvis har tannlegeskrekk.

Hei,
beklagelig med en slik tilbakemelding. Når det gjelder tann som du har fortsatt ubehag ved tygging kan bare si ifra at det var dyp hull nesten til nerven. Tannlegen informerte deg at det kan komme ising, ubehag ved tygging,du takket ja til deg for å unngå rotfylling. Når det gjelder borring mellom to tenner , det var hull under gamle fyllinger. Jeg vil bare nevne forrige tannlegen borret alt for mye og laget så stor mellomrom som er ikke mulig å tette bedre med fyllingen. Vi anbefalte krone men du takket nei til det.