Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Sentrum Tannklinikk
God erfaring
Tannlege: Zlatko Petrovic SkrevetServerte opp en problemstilling Dr. Petrovic kunne lett ha smashet ned i fylling hjørnet og tjent noen kroner.
Det gjorde han ikke.
Super fornøyd med måten jeg ble møtt på og behandlet.
Her går jeg gjerne igjen!
Veldig flink tannlege
Tannlege: Zlatko Petrovic SkrevetVeldig fornøyd med behandlingen! Hadde en del tannsten som ble fjernet. God deal med rens og air flow. Kommer gjerne igjen.
Beste tannlegen jeg har hvert hos
Tannlege: Zlatko Petrovic SkrevetDet har veldig kort vært langt over forventning. En helt fantastisk tannlege som fortjener skikkelig skryt. Veldig rimelig pris, først og fremst - også er han sterk i faget sitt og ser ut som han liker mennesker og jobben sin.
Du føler deg helt trygg og i kontroll hele veien, og jeg, som måtte borre og fikse totalt 9 tenner på 2 timer uten bedøvelse, synes dette gikk over all forventning.
Veldig fornøyd med behandlingen
Tannlege: Zlatko Petrovic SkrevetJeg har funnet tannlegen min, Marijana! Kjempeflink og veldig nøye. Har avsluttet hos min tidligere tannlege og her blir jeg :)
Meget hyggelig og profesjonell tannlege
Tannlege: Zlatko Petrovic SkrevetTannlegetimen var trygg og god, og vil definitivt komme tilbake neste gang jeg trenger en tannlegesjekk.