Om vurderingeneSiste vurderinger av Bærum Øyeklinikk
Fantastisk
Lege: Tor Ø. Grøndahl SkrevetDr Grøndahl har vært min øyelege i 15år. Han har hjulpet gjennom to netthinneløsninger, en stor rift på netthinnen og linsebytte pga grå stær. Dr Grøndahl er enestående ! Jeg får tett og god oppfølging, han er alltid tilgjengelig hvis jeg oppdager symptomer jeg er bekymret for eller har spørsmål. Han er utrolig faglig dyktig og svært kunnskapsrik. Takket være ham har jeg fått tilbake synet på begge øynene-:)
Ingen over og ingen ved siden
Lege: Tor Ø. Grøndahl SkrevetTor Grøndahl er en hyggelig og særdeles profesjonell lege som innehar en kompetanse og kunnskap på området som svært få andre besitter. Jeg har full tillit til hans faglige vurderinger og vil aldri bruke andre.
Lite kunnskap
Lege: Jan Erik Jakobsen SkrevetGa meg feil linser og nektet for at han hadde gjort feil. Jeg står på stedet hvil. Ville ikke innrømme feil…. Dårlig behandling av pasient….
Grunndig, kunnskapsrik, vennlig
Lege: Tor Ø. Grøndahl SkrevetDen grundigste undersøkelsen på veldig mange år. God og solid beskrivelse av resultatene. Dr.Med. Tor Grøndahl et et trygt valg og han benytter utstyr som ikke alle har. Bærum Øyeklinikk tar imot deg med et smil og "åpne armer"!
Strålende opplevelse
Lege: Kjetil Unger Norveel SkrevetEn særdeles hyggelig, kunnskapsrik, omsorgsfull og imøtekommende lege. Jeg ble mottar med respekt og interesse. Han henviste meg videre, alt gikk raskt og sømløst. Meget fornøyd med hele opplevelsen.