Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
advarsel
Lege: Linda Stray Hoel Skrevethadde henne over flere år.var i begynelsen kjempe fornøydt men det endret seg.Kan være hektisk,utålmodig.avbrytter og la en ikke snakke ferdig.kan bli verbal angrepende og bagatelliserende.Hvis hun få viljen sin og kan styre er hun vennlig.Hun kan være vennlig men også avvisende.har lite empati.anbefales ikke for psykisk syke.etter 17 år har jeg valgt å bytte fordi jeg følte meg ikke lenger trygg hos henne og mistet tillitten.
utrolig dyktig
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetSjoerd er absolutt å anbefale. Han er seriøs, dyktig og tar tak i hva enn det skulle være med en gang! Har kun hatt gode opplevelser med han, og føler meg alltid lettet etter en legetime. fremstår både hyggelig og jordnær samt profesjonell.
Veldig positiv erfaring, åpen lege som lytter til
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetHar vært første gang hos Preben Bøe og han forberedt seg godt og leste gjennom journalen min. Det var veldig hyggelig, følte han tar på alvor pasientene. Han var åpen, rolig, positiv og hyggelig. Prøvde virkelig å hjelpe meg, stilte behagelige spørsmål. Jeg følte meg trygt med han. Han brukte den tida som trenges med meg.
Veldig fornøyd!
Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug SkrevetHar kun hatt time hos Hilde to ganger. Men er storfornøyd! Hun er alltid blid og fornøyd. Lytter til det jeg sier og viser god kunnskap. Liker også sekretærene på tresse legesenter!
Dyktig
Lege: Linda Stray Hoel SkrevetTar deg på alvor, blid, hyggelig og effektiv.
God til å forklare, klar og tydelig på behandling. Flotte lokaler, ok hjelpere