Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
Flink
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetJeg ble sydd over og under øyebrynet etter et fall hjemme den 20.juni. Et stygt sår. Jeg kom på legevakten, og traff denne legen som var profesjonell, empatisk, og flink til å sy. I dag har jeg tatt stingene, og mine legevenner, og hos fastlegen (alle fikk se bilder..) ble det klart sagt at dette var godt håndverk, pen søm..
Det er jeg enig i, og glad for, selv om jeg ikke er like "fin" som før, foreløpig. Veldig glad for profesjonell og god hjelp!! Tusen takk!!
Hun kan faget sitt
Lege: Linda Stray Hoel SkrevetEr nesten aldri syk men den gangen ble alt dritt på meg.
Hun forsto meg for jeg kunne sette finger på hva som er galt med meg.
Hun sa til meg " Dette fikse vi alt blir bra igjen"
Jeg elsker henne.
Er du ut etter en proff lege virkelig? Det er Linda
Ei fantastisk lege og dame!
Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug SkrevetJeg har til henne i mange år. Hun er både faglig dyktig, empatisk og veldig hyggelig. Veldig fornøyd med å ha henne som fastlege.
Byens beste lege
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetFaglig dyktig/ erfaren/ effektiv
Har hvert inne 3-4 ganger hos Preben. Har hvert den beste legen jeg har hatt til nå i livet.
Trygg
Lege: Kari Haugland SkrevetVeldig fornøyd med Kari som fastlege. Har hatt henne som lege så lenge jeg kan huske og det har bare vært positivt. Ho tar seg tid til å både høre problemene, sjekke de ut og følge de opp. Føler meg trygg på at hun finner beste løsning til problemstillingene.
De har et nytt fint lokale og om man er litt fleksibel pleier man å få time samme uke.