Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
Hun er en god person til å lytte
Lege: Linda Stray Hoel SkrevetJeg har nå hatt Linda stray Hoel som min fastlege i mange år. Er kjempe fornøyd med henne, hun er god til å lytte, hun følger alltid opp med kontroller om hun mener det er nødvendig.
Linda er en fantastisk flink lege som jeg setter utrolig stor pris på. Hun er virkelig en lege å anbefale jeg føler meg alltid velkommen når jeg har time hos henne.
Tok seg tid
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetVeldig flink til å lytte og løste de tingene jeg trengte hjelp til. Tok seg tid til å svare på flere ting, og virket ikke stresset med tanke på tiden, noe jeg føler enkelte behandlere gir uttrykk for.
Veldig koselig og trygg
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetVeldig koselig og flink, og da ikke sånn "flink lege" som bare går etter boken, men en som lytter og hører på hva man sier! Han klarte til og med og få inn litt humor i ting som ellers ikke er så hyggelig, og det likte jeg - lettet litt på "legekontor-stemningen" :-) Tommel opp!
Flink med barn
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetJeg var her med sønnen min da han hadde falt og slått seg og trengte å sy. Vi fikk komme inn på kort varsel, og han var veldig flink til å snakke med og berolige sønnen min. Opplevde han som både trygg og flink
Lyttende og flink
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetHan ble min nye lege etter at min lege gjennom 30 år pensjonerte seg. En veldig hyggelig mann som hører på det jeg sier. Han har tatt meg på alvor og virker å ha mye kunnskap. Jeg er veldig fornøyd med min nye lege og kan anbefale han.