Sørlandsparken legesenter

barstølveien 34 4636 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sørlandsparken legesenter

Overfladisk

Lege: Sari Hillevi Høgfeldt Skrevet

Kort ventetid, forståelsesfulle legesekretærer. Men, i forhold til legen måtte jeg selv be om nødvendige henvisninger til spesialister da barnet mitt hadde hatt symptomer gjennom lang tid. Annet fagpersonell måtte kontakte henne for å forstå alvoret i situasjonen.

Fantastisk fastlege.

Lege: Tormod Øye Lønnerød Skrevet

Lyttende,profesjonell,effektiv,sender deg raskt videre i systemet hvis en har behov for det.Veldig fornøyd med Dr.Lønnerød som fastlege.

Veldig hyggelig, lyttende og følger opp!

Lege: Thor-Erling Haaland Skrevet

Haaland ble "gitt" meg og min familie etterat min tidligere lege "forsvant". Men Haaland har levert; han er flink, han lytter, er hjelpsom og følger opp! Veldig bra.

Norges beste fastlege

Lege: Thor-Erling Haaland Skrevet

En helt fantastisk lege, som lytter og har en utrolig beroligende effekt på meg som pasient. Både jeg og min 5 år gamle sønn er svært fornøyde.
Han er alltid "tilstede", og han tar alltid tak. Oppfølgingen er også helt fantastisk, og tar kontakt for å høre om evt forbedringer til helsen, fridager som arbeidsdager. Aldri vært i tvil om at jeg kan ta kontakt heller, uansett hva det måtte være.
Skriver som en annen person her skriver: hadde det jeg opplevde som verdens beste fastlege før, og ble veldig skuffet når jeg fikk vite at han skulle slutte. Allerede etter første besøk hos min nye fastlege, Haaland, forstår jeg at han er erstattet etter hva vi hadde; vi har fått Norges beste lege. Definitivt!
Måtte han tilhøre Sørlandsparken Legesenter ut livet mitt ;)

Kan ikke anbefales

Lege: Tormod Øye Lønnerød Skrevet

Jeg er hos legen hvert 3. År kanskje. Aldri syk. Jeg hadde et uhell og slo ryggen kraftig. Hadde problemer med korsryggen og dette gav sinnsyke smerter i venstre bein. Hadde ingen følelser i tærne. Lønnerød stiller seg da tvilende til alvorlighetsgraden. Jeg kunne i stå oppreist en gang.
Han ville ikke sjekke ryggen heller. Stilte diagnose (feil) gjennom samtale. Fikk utskrevet betennelses dempende medisiner, samt en adresse til en internettside om ryggplager. Måtte be om smertestillende samt sykemelding. Dette burde han fikset med en gang.
Kan legge til at han skrev ut nozinan som smertestillende. Utdatert medisin som blir brukt for å roe ned sterkt sinnslidende pasienter. Gikk rett i søpla da en mer kompetent lege forklarte hva det var.
Hele seansen virket merkelig og jeg kan ikke anbefale denne legen