Monica Transeth
Får meg ikke til å føle meg sett og hørt. Hun har også beklaget seg et par ganger for hvordan hun har svart meg, men fortsetter å svare på samme måte likevel. Endte opp med å bytte. Prater over hodet noen ganger. Følte meg liten. Syns det er vanskelig å åpne opp til fastlege, særlig når en møtes slik.
God informasjon og lett å få bestilt time. Behandling og oppfølgingen har vært god. Dette gir god tillit mellom pasient og lege.
Så glad jeg valgte Monica som ny fastlege. Har når vært pasient i ca. 6.mmd og opplever henne som lyttende, tilstede, og genuint interessert i meg som menneske, for å hjelpe meg med mine utfordringer,både psykisk og fysisk. Tar nødvendige prøver med kjapt svar, og henviser der det er nødvendig.
Hun lytter ikke og det blir derfor vanskelig å skulle åpne seg for henne ordentlig om hva man er plaget med. Når man forsøker, så blir man avbrutt før man har fått forklart. Hun sier at det er vanlig å ha smerter og at hun ikke forstår hvorfor man har booket legetime. Dette før hun i det hele tatt har fått informasjon. Det ente med at jeg ikke fikk formulert det jeg ønsket å si. Jeg er helt satt ut og har aldri opplevd slik fra en lege tidligere. Følte meg dum og liten.
Svært dårlig service. Lyttet ikke i det hele tatt. Virker ikke å inneha noe kunnskap om hvordan behandle pasienter eller fagkunnskap. Skuffet. Skiftet fastlege.