Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget legekontor Stjørdal AS
Kunnskapsrik med tiltro til sine pasienter
Lege: Svein Roger Svinsås SkrevetSvein Roger har vært min lege siden han begynte som fastlege på Torgkvartalet tidlig 2000. Er også vært lege for mine barn.
En lege som har tiltro og tillit til sine pasienter, tar seg tid til å lytte. Han nøler heller ikke med å sende henvisning videre for å finne ut av ting. Som pasient kan man også komme med forslag til behandling elr evt diagnoser som han vurderer om er riktig eller ikke.
En ekstremt kunnskapsrik mann, litt distre og har rotete kontorpult.. men har kontroll og meget god husk.
Håper jeg får ha han som fastlege i mange år til.
Empatisk og ekstremt kunnskapsrik
Lege: Svein Roger Svinsås SkrevetHar hatt Dr. Svinsås som fastlege i over 20 år. Han har fulgt meg i «tykt og tynt» gjennom alvorlige sykdommer og skader.
Jeg gir ham mine varmeste anbefalinger.
Flink, kunnskapsrik og flink til forklare
Lege: Roman Fedorov SkrevetTrolig det best lege jeg noen gang har hatt! Han alltid bruker god tid til å forklare hva er galt slik at jeg forstår! Alltid hygelig og imøtekommende.
Trygg og kunnskaps rik! Veldig fornøyd.
Lege: Svein Roger Svinsås SkrevetJeg bor i Trondheim. Men foretrekker og bruke Svein Svinsås! En jeg stoler 100% på! Har brukt han siste 6-7 år. Og kjøre gjerne extra mil får og beholde ham!
Trykk og kunnskapsrik
Lege: Roman Fedorov SkrevetLegen er omsorgsfull og har mye erfaringer i feltet.
Han viser empati og bryr seg om pasienten. Han er god lytter og flink med pasientens oppfølgingen.