Ingvild Kjesbu
Tilleggskompetanse
Har hatt Ingvild som fastlege i mange år (7år?) Hun møter meg alltid på en vennlig måte. Er lyttende og kommer med gode råd og anbefalinger. Gir ikke bare en resept eller sykmelding med gir også opplæring og ny kunnskap om helse og sykdom, samt at hun gir en pekepinn på forløp fremover. Hun har stor omsorg for småbarnsmødre. Mitt barn er også hos henne og hun er flink med barn.
Torget legekontor er fantastisk!
Får time på dager for alt som er akutt. Enkelt å kommunisere via app. De tilbyr videokonsultasjon om det er behov. Om legen min ikke er der har hun flinke kolleger som tar oss godt i mot. Aldri problem å få time i ferier e.l.
Lang ventetid på telefonen. Lengste jeg måtte vente var en time..når jeg først får time så får jeg ikke direkte den hjelpen jeg ønsker, får bare små råd.
Dyktig og tillitsvekkende lege. Hun ser meg som pasient og følger meg opp på en tilfredsstillende måte. Anbefaler henne på det sterkeste!
Har hatt henne i et 2-3 år, og jeg synes hun er utrolig tålmodig og flink lege. Har tidligere følt et lite tidspress hos leger, men hun spørr alltid om hvordan jeg har det og at jeg har fått snakket om alt jeg hadde på hjertet.
Eneste minuset er at det tar en stund å få time hos Torget legekontor.
en flott lege som som tar deg å dine problemer på alvor
grundig og behagelig og virker faglig flink