Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Da Vinci Klinikken AS
Useriøs lege
Lege: Tatjana Haddeland SkrevetVeldig hyggelig og imøtekommende ansikt til ansikt. Men følger ikke opp. Må mase i flere uker for å få resepter.
Både ringer og skriver på Helsenorge for å mase , men dårlig med respons . Dette har vært et gjentagende problem.
Må bruke legevakt for å få faste medisiner.
Treg
Lege: Christos Glavas SkrevetInnimellom er han relativt grei å snakke med og forståelsesfull. Men, MEN, når man henvender seg til han via Helsenorge, tar det vinter, votter og år! Jeg syns dette er synd, da det som regel er viktig ting vi som pasienter, spør om. Vet flere nå har byttet fastlege... trist at man skal måtte purre gjentatte ganger på legen sin...
Umulig å få tak i.
Lege: Tatjana Haddeland SkrevetÅ få kontakt med kontoret på tlf. er helt unødvendig å prøve på. Elektronisk kontakt er det ikke sikkert man får svar på. Det kan oppleves som sårt og stressende.
Var vel hyggelig når jeg var der, men ble vel ikke sett i den situasjonen jeg var i da og må i gjennom nå. Mistet min mann etter 56 år , det tar på.
Men en fastlege må man jo bare ha, så man kan ikke velge lege lenger.
Lokalene var ikke veldig innbydende.
Dyktig lege
Lege: Tatjana Haddeland SkrevetNøye og sympatisk. Flink til å spørre. God opplevelse å komne til en slik flink lege. Brukte god tid. Virket opptatt av min helse.
Imøtekommende og flott
Lege: Tatjana Haddeland SkrevetKjempe fornøyd! Hun tar meg på alvor og kommer med ulike forslag til løsningger og tiltak på de eventuelle problemer😊
Strålende fornøyd!
Også er hun helt fantastisk med gravide samt kvinnehelse generelt.