Tatjana Haddeland
Dårlig lege, to ganger sendte de fakturaer, selv om legen selv avlyste timen. Skal jeg møte opp til en konsultasjon som legen selv har avlyst, men likevel få en faktura å betale.
Ryddig, pålitelig, viser forståelse og tilstedeværelse. Hun tar deg på alvor og kan virkelig jobben sin men samtidig vise empati.
En god og dyktig lege som tar deg på alvor. Legger ned mye arbeid og er veldig tilgjengelig og løsningsorientert.
Mistemsomhet i juks fra min side og uvillighet til å undersøke og utrede klager jeg kom med er ikke noe man vil møte når man kommer med problemer og psykisk helse. Fikk noen livetsråd og situasjonen min som jeg ikke ba legen om, mens jeg satt nesten gråtende og forklarte mine symptomer. Fikk beskjed at offentlig medisin ikke jobber med dem. Og det er ikke sant. Veldig mye som kan gjøres, uten å gjøre pasienten føle seg liteverd og ikke stolt på. Har aldri opplevd en sånn behandling ved mine tidligere leger. Legen hvor man ikke skal ha noe hjelp er veldig trist. Ikke rart man sliter seg psykisk når legene nekter å stole på deg og anbefaler permisjon fra jobb.
Jeg har bare gode ord å si om henne.
Hun tar deg som pasient på alvor, følger deg opp, henviser videre ved behov.
Anbefales!!