Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordseter Legekontor AS
Rolig, lyttende og grundig
Lege: Abdul Nuru SkrevetMitt inntrykk er at Nuru er grundig, lyttende og imøtekommende. Han stresser ikke og bruker god tid på å få tak i hele problemstillingen.
Det er fint å komme til en lege som oppleves tilgjengelig og oppriktig.
Kan varmt anbefales.
Lyttende og effektiv
Lege: Mohammad Kourosh Piroozmand SkrevetJeg byttet fastlege for ett år siden og er meget fornøyd. Heldigvis har jeg god helse til tross for høy alder, så besøkene blir ikke så hyppige, men vet at jeg blir tatt seriøst nør jeg fremlegger mine problemer.
KOMMUNIKATIV OG FAGLIG DYKTIG
Lege: Abdul Nuru SkrevetEtter at min fastlege gjennom 21 år har gått av med pensjon, har jeg byttet til Dr. Abdul Nuru. Mitt førsteinntrykk er absolutt positivt. Jeg har fått en fastlege som jeg opplever som faglig dyktig med gode kommunikasjonsevner og evnen til å snu seg raskt og finne gode løsninger. Med humor og direkte tale både fra lege og pasient ser jeg frem til et godt samarbeide i årene fremover.
Trygg og flink lege
Lege: Mohammad Kourosh Piroozmand SkrevetJeg har vært hos dr Kurosh et par ganger og opplever han som hyggelig, lyttende og kunnskapsrik. Det går litt fort, men slik er vel dagens helsesystem dessverre.
Fantastisk lege
Lege: Mohammad Kourosh Piroozmand SkrevetUtrolig trygg lege med masse empati. Føler meg sett og hørt, og opplever at han virkelig tar meg på alvor og vil gjøre det som er best for meg. Undersøker grundig og gjør at man føler seg trygg på behandlingen.