Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Elvebredden legekontor
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Eivind Viken Holand SkrevetFlink og trivelig lege på legevakten, som hjalp min lille datter med lrebetennelse i kveld. Kjapp og grei undersøkelse og tiltak til et lite barn. Takk for hjelpen
Den beste legen jeg har møtt!
Lege: Jørund Skjei SkrevetFølte meg både sett og hørt. Han tar seg tid, er forståelsesfull og omsorgsfull. Har tilgode å møte noen bedre lege.
Vil bytte lege
Lege: Eivind Viken Holand SkrevetFastlege Holand fremstår usikker og fomlete i møte med pasienten. Han ser mer på pc enn på pasienten. Da jeg hadde med min datter med ørebetennelse viste han ingen tegn til å tilpasse undersøkelsen til et barn på to år som hadde vondt. Han snakket ikke med henne eller så på henne. Jeg har satt meg opp på liste for bytte av fastlege da jeg ikke er fornøyd med Holand.
crème del a crème
Lege: Jørund Skjei Skrevetkunne ikke vært mer fornøyd. noget full kalender.. som kan være en utfordring... God lytter, tar meg på alvor, har humor, og som lege gir jeg han 10av10
Dyktig og empatisk lege
Lege: Gollaug Belbo Ringseth SkrevetDe gangene jeg har hatt behov for rask bistand har jeg fått hjelp i løpet av meget kort tid.
Meget godt fornøyd!&