Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Riska Legesenter AS
Dårligste legen jeg har vært borti
Lege: Nina Thorsen Wikene SkrevetDenne legen hører ikke på hva du har og si. Veldig lite behjelpelig.
Har vært oss denne legen 2 ganger og har samme oppfatning begge gangene.
Siste gang skulle jeg sjekka føflekker. Ventet i 3 uker for time. Hun rant over alle føflekkene ( ca 60-70 stk) på under 1 min. Fikk beskjed om at alt så bra ut. Syns det er rart at hun kan ta en avgjørelse så fort
Bytter lege snarest
Hører ikke etter
Lege: Nina Thorsen Wikene SkrevetSynes at hun burde lytte mer til pasienten. Var arrogant, synes hun burde sjekke journalen på pasienten.
Bytter lege snarest!
Lite sympatisk og arrogant
Lege: Nina Thorsen Wikene SkrevetHar opplevd denne legen som arrogant og lite empatisk. Legger ord i munnen på deg og hører ikke etter om hvilke behov du har.
Dårlig
Lege: Nina Thorsen Wikene SkrevetHun er lege som tenker ikke om pasinter men om seg self. Når møte hun spør ikke om din helsetilstand og problemer. Dette i hver fall ikke høflig og ikke profesjnelt.
Den beste legen jeg kunne få.
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetEn omsorgsfull og inkluderende lege. Han lytter, gir alltid inntrykk av å ha god tid til pasienten. Han snakker og forklarer alt grundig og nøye, og på en måte som er lett for oss som pasienter og forstå . Vår familie har hatt han som fastlege i over 20 år, og vi er så takknemlige for det.