Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Riska Legesenter AS
Dyktig og allsidig lege!
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetHar vært min fastlege i 20 år. Har byttet fastlege pga flytting og har innsett at man skal lete lenge før man finner en like god fastlege igjen!
Norges desidert beste lege!
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetNorberg har vært legen min i mange år og jeg skal aldri bytte uten kamp! Må alltid vente litt, men får alltid den tiden jeg trenger når det er min tur, et fantastisk menneske!
Faglig dyktig med stor kompetanse på det meste
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetAt det kan bli litt venting er jo de fleste kjent med men det oppveier konsultasjonene opp med utallige ganger.
Den behandlingen / rådføringen jeg opplever er av meget høy faglig og menneskelig karakter.
Hos denne legen kan man trygt fortelle alt med en gang slik at han kan finne rett måte å behandle på, det finnes mange gode leger heldigvis, og jeg er glad at han er min fastlege, slik dyktig og sympatisk lege burde det vært fler av.
Lytter ikke til pasienten
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetLegen er for ensporet og tar ikke pasienten på alvor.
Plager som pasienten beskriver blir ignorert og holdningen er at"man må tåle litt"
Oppmerksom og flink
Lege: Kjetil Rune Skoge SkrevetHar til nå bare hatt ett legebesøk hos Skoge. Oppfattet ham som en lege som virkelig hører på hva pasienten sier og gir gode begrunnelser på svar han gir. Han snakket med et språk som også vi "vanlige" mennesker kan forstå. Han gjorde alle testene jeg kom for å ta, i tillegg tok han flere for å være helt på den sikre side. Kan anbefale ham til alle som måtte spørre!