Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Majorstukrysset legegruppe
Hyggelig, men følger ikke opp!
Lege: Samuel John Mcmanus SkrevetDr. Mcmanus er hyggelig, men veldig dårlig til å følge opp sine pasienter. Jeg opplever at han lite tid til meg og lite interesse for å hjelpe meg. Jeg har prøvd i flere uker å få en attest digitalt, men han klarer ikke bruke minhelse.helsenorge.no. Til slutt måtte jeg reise til legekontoret for å hente attesten fysisk. Mcmanus hadde selvfølgelig glemt å skrive den ut.
Lytter og er tilstede
Lege: Carl Marcus Riiber SkrevetEn trygg og god fastlege som ser på meg og ikke tastaturet når jeg snakker. Henviser videre dersom nødvendig og følger opp avtaler og prøvesvar. Føler meg aldri kastet ut av kontoret og han forsikrer seg alltid om at han forstår hele bildet. En helt fantastisk fastlege!
Reagerer sterkt på at han tilbyr antidepressiva etter fem minutter
Lege: Samuel John Mcmanus SkrevetJeg var hos denne legen da min fastlege ikke var tilgjengelig. Legebesøket var kun for å fornye sykemelding for depresjon og angst. Legen tilbudte meg etter fem minutters samtale antidepressiva. Jeg sa at det var jeg ikke interessert i, og da prøvde han å overtale meg til å likevel ta medisinen, selv om jeg sa at dette er noe jeg vil vurdere med psykologen min.
Sympatisk og grundig
Lege: Samuel John Mcmanus SkrevetJeg har aldri gitt noen anmeldelse her, men jeg måtte bare da jeg så hva slags score Samuel får.
Han overtok etter verdens beste fastlege og jeg var svært skeptisk, men jeg opplever han som empatisk, kunnskapsrik og oppdatert. Han er interessert, stiller spørsmål ved "sannheter" som har vært hos tidligere fastlege, men det er også jobben hans.
Ble svært positivt overrasket, og er glad jeg har en så god lege til meg og mitt barn.
Overhodet ikke forberedt til avtale med pasient
Lege: Samuel John Mcmanus SkrevetTok blodprøve som ikke var tilfredsstillende. Fikk svar på prøven via Helsenorge. McManus fortalte at han skulle ringe om det var noe. Det skjedde ikke. Fikk beskjed om å ta ny prøve om 4 uker. Da jeg kommer til denne timen lurer han på hva han kan hjelpe meg med. Forstår da at han overhodet ikke hadde sett i journal før jeg kom. Det har nå gått 1 uke siden forrige prøve. Har ikke hørt et ord. Denne gangen skulle det ta max 2 dager før legekontoret fikk svar. Dette er for dårlig. Bytter fastlege.