Majorstukrysset legegruppe

Majorstukrysset legegruppe Bogstadveien 72 0366 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Majorstukrysset legegruppe

Trygg og tålmodig kommunikasjon

Lege: Samuel John Mcmanus Skrevet

Jeg var ganske bekymret på en skade jeg hadde pågått på ryggen men ble tatt imot på en betryggende måte og fikk god råd med en enkel forklaring av en komplisert skade.

Helsetjenester som det burde være

Lege: Samuel John Mcmanus Skrevet

Dr. McManus har vært legen min de siste 4 årene. Jeg finner hans generelle kunnskap og erfaring er på et svært høyt nivå. Han er snill, forståelse og god til å stille de riktige spørsmålene. Dr. McManus har også vært nyttig for vår barneomsorg. Svært anbefalt.

Usympatisk «ny» fastlege, valgte å bytte!

Lege: Samuel John Mcmanus Skrevet

Usympatisk, ikke lyttende, svært kritisk til all info og på grensen til kranglende! Legen virker mer opptatt av egne synspunkt enn fakta, når det foreligger fakta og dokumentasjon i journal etter mange år. Min tidligere lege Reidar Johansen er savnet, han hadde en helt annen tilnærming og varme for meg som pasient.

Gikk gråtende hjem etter konsultasjon i ren fortvilelse!

Byttet lege!!!

Samuel John Mcmanus - satisfaction with medical care

Lege: Samuel John Mcmanus Skrevet

Dr McManus has been our family doctor for a number of years - he has a natural empathy with children - he sees the bigger picture and I appreciate his open-mindedness and genuine care for us as patients. I am a Diabetic type 1 and Dr McManus is always up to date with advances made on the condition - En dyktig, effektiv og hyggelig fastlege. Anbefalt på den sterkeste!

Ikke fornøyd

Lege: Samuel John Mcmanus Skrevet

Uhøflig og usympatisk lege. Først satt jeg 50 min og ventet på venterommet. Når jeg først kom inn så hørte han ikke etter hva jeg sa, måtte gjenta tre ganger og fikk et grynt til svar. Null øyekontakt og ville ha meg kjapt ut igjen.