Tysvær Legesenter AS

Telefonnummer905 14 132905 14 1 ...
Frakkagjerdvegen 121 5563 Førresfjorden

Siste vurderinger av behandlere ved Tysvær Legesenter AS

Ikke fornøyd

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Synes ikke det er en god opplevelse hos Stuve, opplevde å vente i 50 minutter fordi hun hadde forsovet seg, deretter måtte vi kutte i konsultasjonen, fordi hun skulle prøve å hente seg inn igjen, så jeg fikk ikke tatt opp plagene mine. Ble bare bedt om å booke ny time. Nedlatende holdning til pasienter.

Følte meg ivaretatt

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Tok seg god tid, fikk mye god informasjon.
Følte meg ivaretatt.
Ett stort pluss er at jeg kom inn til rett tid

En god opplevelse

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

En dyktig og flink lege som lytter, hjelper og forstår. Jeg som pasient føler meg ivaretatt ved hvert besøk, og den situasjonen det gjelder. Jeg er veldig fornøyd med at Dr. Stuve er min fastlege.
Eneste minuset er at det kan være lang ventetid før man kommer inn til legen selv om man har en time. Det kan også være litt vanskelig å få tak i legesenteret via tlf. Men jeg er så fornøyd med resten at det veier opp for dette.

Arrogant og nedlatende

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Opplever Ragnhild som nedlatende og arrogant.
Hun spør spørsmål hun allerede har bestemt seg for svar på og er ikke intresert i å høre på hva du har å si.
Valgte henne som fastlege pga hennes spesialisering på øre, nese og hals.
Har ved flere anledninger prøvd å få hjelp,men hun vil ikke se på problemet.
Hun får deg til å føle deg dum og bagatelliserer det du prøver å få hjelp med.
Styr unna denne legen!

Arrogant og lite forståelsesfull

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Opplevde at timen min ble avlyst uten at de informerte meg. Fikk ny time. Svært mye venting selv om du er første pasient for dagen! Ble møtt av en fastlege med svært arrogant holdning, og beskjed om at hun var lege og ikke sekretær, så vi fikk heller fokusere på legetimen og ikke dvele med at det var kluss meg avbestillinger og timebestillinger.
Hun var opptatt av å fortelle hvor tøft det var å være lege og at vi pasienter bare måtte akseptere avlyste timer og mye venting.

Gjennom hele legetimen opplevde jeg henne svært «ovenfra og ned», lite villig til å sette seg inn i vår situasjon. Da jeg spurte om begrunnelser på enkelte råd svarte hun at hun var lege og visste hva hun snakket om. Ikke særlig informativt der altså…

Alt i alt veldig skuffet! Gikk ut fra legesenteret lettere sjokkert og forbannet.