Tysvær Legesenter AS

Telefonnummer905 14 132905 14 1 ...
Frakkagjerdvegen 121 5563 Førresfjorden

Siste vurderinger av behandlere ved Tysvær Legesenter AS

totalt ubrukelig.

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

har i over en mnd prøvd og få legetime, alt jeg har fått er en faktura på en legetime jeg aldri fikk.
har aldri opplevd mer useriøst legekontor enn dette. tragisk!

Vennlig, trygg og flink

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Meget godt fornøyd med Ragnhild Stuve. Hun er imøtekommende, lyttende og veldig grundig. Hun kan sitt fag og henviser raskt til spesialist når det er behov for det.

Arrogant, nesevis, nedlatende og uhyggelig

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Ventet over en time før jeg fikk komme inn. Når jeg først fikk komme inn var hun lite imøtekommende og sendte meg inn til noen andre som skulle ta prøver av meg. Hun ba meg sende over mine journaler fra forrige lege da hun ikke kunne vite hvem jeg var, og hun kjente ikke meg. Dette var første gang jeg møtte henne, så jeg var ikke klar over at journalene måtte flyttes over. Hun hørtes veldig irritert ut, og virket som hun bare ville bli ferdig med meg. Lytter ikke på hva jeg sier, og var ekstremt lite hyggelig og nedlatende i måten hun snakket til meg.

Første og siste gang jeg møter opp hos henne! Styr unna og velg en annen lege som bryr seg.

Forferdelig

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Hun er rett og slett frekk. Ikke imøtekommende i det hele tatt. Tar ikke ting på alvor og følger dårlig opp. Du blir mer forvirret når du går ut fra legekontoret enn når du gikk inn. Ikke velg hun som lege!!

Dyktig

Lege: Ragnhild Johanne Stuve Skrevet

Dr Ragnhild er en lege som ser å lytter. Hun er utrolig dyktig å omsorgfull å sender deg rask videre om det trengs. Blodprøver minst to ganger i året er første gang jeg har opplevd hos en lege. Takknemlig for all omsorg Dr Ragnhild