Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Veldig flott dame veldig flik til å lytte lett å snakke med
Lege: Solveig Victoria Anda Nordberg SkrevetSolveig er det noe sender hun deg vidre flik til å ta jobben alvorlig veldig lett å prate med. Trygg altid bli .
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kristin Henden SkrevetFøler meg godt ivaretatt og er blir tatt seriøst .
Har tidligere vært hos leger som ikke Jar tatt mine symptomer seriøst , men endelig føler jeg at jeg blir tatt på alvor .
Trygg og ser pasienten
Lege: Michael Ballke SkrevetPositiv, humorist, empatisk, alltid varm og mottakelig som ser/lytter til pasienten. Løsningsorientert, tenker gjere nytt og reflektert i samarbeid med pasienten.
Foreløpig den beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Ivanna Øien SkrevetIvanna er jeg så utrolig glad for at har flyttet hit til fjorden. Jeg byttet til henne sent i fjor, og har ikke en eneste gang vært misfornøyd. Hun tar alle nødvendige sjekker, prøver, og sender henvisninger. Før henne skjedde det veldig lite i mine saker, og ting sto helt stille, helt til jeg fikk henne som fastlege. Ting sa bare poff så var det ene og det andre unnagjort. Hun er helt RÅ! Hun har virkelig fått fortgang på sakene, og ikke minst er hun super forståelsesfull. Jeg er ung, men hun ser mitt sykdomsbilde godt, og støtter meg fullt ut at jeg ikke kan være i jobb. Tusen takk Ivanna, endelig en skikkelig god lege som kan sakene sine.
Fantastisk lege
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetHar ikke hatt en bedre lege noen gang, valgte å beholde han som lege da jeg byttet kommune. Ser meg som menneske og mine behov, rask og effektiv, utrolig flink og kunnskapsrik, vet hva han driver med og flink til å forklare hvordan kroppen henger sammen på en måte man forstår, samt har humor, er engasjert og lytter til deg.