Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Anbefales !
Lege: Michael Ballke SkrevetJeg byttet til Michael som fastlege for to år siden og har vært utrolig fornøyd. Han ser meg, bruker god tid og følger opp.
Det må også nevnes at jeg ikke lenger tar høye doser med smertestillende daglig siden jeg får behandling med nevralterapi som smertelindring og kan trene rehabiliterende (uten smerter!!) i opptil tre dager etter insjiering. Det blir det positive resultater av på sikt når det er snakk om muskel og leddsykdommer. Så jeg vil si at nevralterapi og rehabilitering går hånd i hånd.
En seriøs lege og et godt medmenneske!
Imøtekommende
Lege: Ivanna Øien SkrevetVar hos dr. Øien for første gang etter å ha flyttet til området.
Veldig imøtekommende og var veldig rask på å bygge relasjoner med meg.
Hun var også obs på at jeg ikke har vært hos henne eller noen av de andre legene før dags dato.
Ville ha opplysninger for å kunne lage en journal og generellt bare hjelpe etter min forståelse.
Dyktig gjennomførelse av oppsjekking av helse og formidling over hva som var vanlig og uvanlig.
Flott Lege!
Lege: Kristin Henden SkrevetJeg har hatt hun som lege i mange år og jeg er utrolig taknemmelig for det arbeidet hun har dedikert til meg.
Hun er profesjonell, saklig og får ting gjort fortere enn du får gått ut av legekontoret.
Dyktig og tilgjengelig
Lege: Michael Ballke SkrevetBalke hører på dine meninger, og tilrettelegger så godt han kan. Synes det er fint at jeg som pasient får luftet mine forslag uten å bli møtt av negative svar, og føler meg hørt når jeg sier hvordan behandlings metode jeg ønsker. Har vært pasient her i 6 måneder, og føler allerede stor tillit til Dr. Balke.
Jeg har hatt problemer med stoffskifte, fordøyelse, bronkitt og astma.
Anbefales ikke
Lege: Michael Ballke SkrevetHan virker interessert og tar seg god tid til å begynne med, men følger ikke opp med prøver osv. Humørsyk. Glemmer mye fra gang til gang. Setter seg ikke inn i hele sykdomsbildet. Konsentrerer seg rundt det han mener han kan, nevrologi, uten å bry seg om andre diagnoser.