Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Trygg og hyggelig-lytter og spør
Lege: Michael Ballke SkrevetUtifra en venninnes erfaring med Dr.Ballke, valgte Jeg å skifte lege da kjemien med min daværende lege ikke var helt på topp.
Jeg synes han virker innsiktsfull, tar seg god tid og har en behagelig fremtoning. Han er kanskje en lege som ønsker å fjerne årsak fremfor å medisinere, noe jeg setter stor pris på. Da jeg ikke ønsker en lang liste med daglige medisiner etterhvert som jeg blir eldre, av hensyn til egen kropp og unødige bivirkninger.
Seriøs og trygg
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetVeldig fornøyd med Gravdal,han tar alt seriøst og gir seg ikke før han finner svar.oppdatert på nyeste forskning og medisiner.hyggelig og lett og kommunisere med.
Hyggelig, oppmerksom og lyttende
Lege: Ivanna Øien SkrevetJeg har brukt denne legen over en tid nå og er meget godt fornøyd med henne. Fra første øyeblikk fant vi en fin tone og jeg opplever henne som både dyktig og empatisk. Hun virker også godt forberedt når jeg møter opp til time. Jeg har noen helseplager som jeg sliter med i hverdagen. Jeg føler at hun forstår meg, tar meg på alvor og bistår til at jeg skal ha det så bra som mulig. Hun har også tatt grep i forhold til min tidligere medisinering, noe som har vært svært positivt for meg. Jeg trives svært godt med min lege og håper jeg får beholde henne lenge.
Fornøyd
Lege: Kristin Henden SkrevetHar henne som lege til mitt barn. Får alltid time nesten på dagen. Virker svært rutinert og kunnskapsrik på sykdom hos barn, som gjør at vi nesten er ute av døra igjen før vi har kommet inn. Dette gjør at hun sikkert kan misstolkes som stressa og uinterresert. Ofte forsinkelser, men sånn er det om du vil ha en lege som kan ta barnet ditt på dagen. Kjipt ventrom for utålmodige små..
suveren og grundig
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetHar benyttet H.J.G siden 89. Bestandig nøye og gir trygghet med sin kompetanse. Bestandig oppdatert på epikriser og sjekker hvis det er tvil.