Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Tusen takk!!
Lege: Nils Kähler SkrevetEtter 2 år med betydelige leddplager, ble jeg endelig utredet
grundig. Nils Kaheler er spesialisten hele familien nå har byttet til.
tusen takk for hjelpen
Bra!
Lege: Nils Kähler SkrevetFlink lege som tar seg tid og lytter. Undersøker nøye og grundig. Oppdatert. Har og ekstra kunnskap på reisemedisin.
Veldig fornøyd!
Totalt uinteressert
Lege: Ivanna Øien SkrevetHun orket ikke engang å se på barnet mitt som var syk. Jeg sa hva jeg trodde problemet var, hun sa "ok", skrev resept og sendte oss avgårde til apoteket. Hadde vært greit å fått jenta undersøkt når man først har time til legen. At hun er helsestasjonens barnelege er ufattelig, så lite interessert som hun er i barna når de er der.
Den verste legen jeg har hatt!!!
Lege: Nils Kähler SkrevetGenerelt dårlig, både i service og tillit samt kommunikasjon. Dårlig til å samarbeide med andre leger/instanser, virker veldig egenrådig å vet best uansett.
Ikke fornøyd
Lege: Kristin Henden SkrevetLang ventetid, både på å få time, og når jeg er på time. Føler det er mye å betale for fem til ti minutter samtaler som sjeldent leder noe sted. Har måttet gå på akutten eller via andre leger for å komme frem med sakene mine.