Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Veldig flink lege
Lege: Nils Kähler SkrevetHan er veldig hyggelig og virker faglig kjempe flink. Som pasient føler man seg i gode hender og trygt hos Dr. Kähler.
Dette er legen som forstår dine problemstillinger.
Lege: Nils Kähler SkrevetTillitsfull mottagelse, her er pasientens behov i sentrum. Godt å komme til en lege som forstår sammenhengen mellom hverdagens belastninger og påvirkningen det har på fysisk og psykisk helse. Her følte jeg meg godt ivaretatt. Super oppfølging.
Omsorgsfull og henviser meg videre ved behov!
Lege: Kristin Henden SkrevetHenden er omsorgsfull og forstår mine fysiske og psykiske utfordringer i forbindelse med min "kroniske" sykdom! Der det trengs, henviser hun meg videre, mao; hun påser at jeg får den hjelp og ekspertise jeg trenger! Føler jeg blir tatt på alvor av Henden!
En lege jeg mer en gjerne anbefaler:)
Lege: Michael Ballke SkrevetEn utrolig varm og inkluderende lege. Tar seg god tid, og hører nøye på det du sier. Man føler at man snakker med han og ikke til han.
Han er dessuten en dyktig og veldig erfaren lege.
Meget bra
Lege: Kristin Henden SkrevetK. Henden er en lege som er grundig, tar det jeg har oppsøkt henne for på alvor, og hun ønsker virkelig å gjøre det beste for meg som pasient. Hele familien bruker henne som fastlege og alle er like fornøyd.