Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Dårlig lege

Lege: Michael Ballke Skrevet

Må bytte lege. Her er det er ikke mye hjelp å få. Kan ikke norsk system. Vet ikke en gang at noen blå legemidler på blå resept skal søkes gjennom Helfo. Da venter vi og venter... Men han påstår at han har søkt det!!! Ble sjokkert når en veldig syk gammel kvinne (mammaen min) ventet på henvisning til sykehuset men han tok seg helg og gadd ikke å ringe tilbake. Bryr seg ikke om pasienter! Stresset hele tiden.

Respekterer alle på lik linje.

Lege: Mikkel Veilemand Holstad Skrevet

Enig i denne vurdering: Holstad er dyktig, kunnskapsrik, engasjert, observant, ærlig og løsningsorientert. Involverer deg i ditt scenario og forklarer godt. Anbefales :)

Anbefaler

Lege: Mikkel Veilemand Holstad Skrevet

Takk for en god opplevelse. Han er rask, gir konkret vurdering, svarer ordentlig på spørsmål, faglig dyktig og ikke minst hyggelig . Anbefaler.

Helt forferdelig

Lege: Nils Kähler Skrevet

For det første, sure kontordamer som ikke viser service i telefonen. Spør om akutt-time fordi jeg nesten ikke klarer å gå. kontordame: «Ingen ledig time, kom på mandag» da får jeg dra på legevakta sier jeg. kontordamen sier da; nei da får vi pes av legevakta, så vi får presse deg inn likevel. Og slenger på røret. Så fikk altså ikke time fordi jeg sliter, men fordi de ikke skal få pes. Kommer så inn til denne Nils.... som ikke er interessert i å hilse en gang. Kort hei. Trykke på PC. Her har du sykemelding og Ibux kom tilbake om en uke om det ikke blir bedre. Altså hallo? Hvordan kan folk i helsesektor være så lite omsorgsfulle og behjelpelige? For fy f.. værste servicen jeg har vært borti.

Beste legen ever

Lege: Ivanna Øien Skrevet

Har hatt ivanna som fastlege i mange år nå og kunne ikkje fått ein bedre lege. Alltid tid til meg og blir veldig godt ivaretatt. Rett og slett ein fantastisk lege.