Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Tysk lege med god tid

Lege: Michael Ballke Skrevet

Dr. Ballke har grundig tysk grunnutdannelse og kort pasientliste, hvilket betyr at han har muligheten til å ta seg god tid til pasientene sine. Han er opptatt av alternative behandlingsmetoder, hvilket ikke nødvendigvis passer alle pasienters behov. Han fremstår som en seriøs fastlege.

Helt Super!!

Lege: Hans Jacob Gravdal Skrevet

Jeg har benyttet Gravdal som fastlege siden 2000 og er kjempe fornøyd, han er faglig dyktig og møter deg med empati og forståelse uansett situasjon.
Flink til å henvise videre også dersom han mener det ligger utenfor hva han har greie på.
Ser at noen opplever sekretærene som vanskelige, det har jeg aldri opplevd.
Jeg føler med ivaretatt på alle mulige måter, i alle ledd når jeg henvender meg pr. telefon eller ved personlig oppmøte.
Eneste minus måtte være at det tidvis kan være vanskelig å få en akutt time hos ham pga. stor pågang, men det har aldri bydd på problemer for meg.
Man får alltids en akutt time, men noen ganger kan det være hos en kandidat :-)

Gjør alltid sitt beste!!!!

Lege: Kristin Henden Skrevet

Hun er alltid der for meg når jeg trenger henne. Opplever henne som nær , empatisk og varm. Hun er et medmenneske og gjør alltid sitt beste! Ventetid er jo bare fordi mange har oppdaget det samme som meg.

Anbefales ikke

Lege: Kristin Henden Skrevet

Ser ikke pasienten i øynene, skriver for det meste på data. Virker uinteressert, brydd og stresset. Snakker på en overlegen måte. Setter riktignok pris på at hun er ærlig.

Lang ventetid og flere av legesekretærene er svært lite hyggelige. Er man f.eks redd for nåler blir de fleste irriterte.

Mistroende og nedlatende.

Lege: Ivanna Øien Skrevet

Opplevde konsultasjonen som at jeg måtte forsvare mine plager i kryssforhør og overbevise henne om at de var ekte fremfor å bruke tiden på selve problemet.

Jeg har plagdes med magen i noen uker før konsultasjon. Dagen før konsultasjon var jeg på ett lokalt spisested og fikk beskjed fra Ivanna om at "da er det ikke så rart at du plages med magen." Hun hadde også behov for å tømme seg for sin frustrasjon ang. dette spisestedet uten at jeg kunne se relevansen til problemet mitt, som hadde vart lenger.

Syns det var trist å gå derfra som en litt mindre person og følelsen av ikke å bli trodd. Det er ikke sånn det skal være.