Om vurderingeneSiste vurderinger av Olivera Tannhelseteam
Fantastisk tannlege
Tannlege: Maria Camilla Fosse SkrevetFantastisk tannlege som lytter på hva du har å si, og forstår pasientene sine.
Er glad for at jeg kom til henne når jeg hadde vondt i tanna. Anbefaler henne på det sterkeste! Rolig,forståelsefull og behagelig tannlege. Hun er blitt min faste tannlege:-)
Mavlan Shirali
Tannlege: Mavlan Shirali SkrevetTannlege Mavlan Shirali oppleves som svært dyktig! Med sin respekt for min enorme tannlegeskrekk har han kurert ikke bare denne, men klart å reparere en betent og brukket jeksel som var ubeskrivelig smertefull, uten at jeg opplevde hverken angst eller smerte ved behandlingen.
Anbefales på det varmeste!!
Dyktig, hyggelig og serviceinnstilt tannlege
Tannlege: Radina Stojanovic SkrevetFantastisk flink tannlege som gjør at en føler seg trygg og ivaretatt🤩
Fine lokaler og hyggelige ansatte.
Enestående tannlege🤩🥇🏆
Tannlege: Radina Stojanovic SkrevetFantastisk godt vesen, forklarer nøye alt som skal skje og hvorfor. Passer på at jeg har det bra hele besøket igjennom. Meget dyktig, alt arbeid er topp utført. Anbefaler Radina på det varmeste☺️🙌👍🏽👌🏽
Dyktig og hyggelig😊
Tannlege: Fuad Khaiat Mardnli SkrevetUtfører arbeidet på en rolig og behagelig måte, forklarer godt og kommer med gode anbefalinger😊Bestill time, du vil ikke angre👍🏻