Om vurderingeneSiste vurderinger av Olivera Tannhelseteam
Et godt tannhelsesjekk
Tannlege: Radina Stojanovic SkrevetDet er alltid hyggelig å komme til Olivera Tannhelseteam.
Jeg føler meg godt i varetatt og trygg. Det er en hyggelig stemning. Rask og effektiv. Jeg går derfra med et smil om munnen.
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Olivera Maksimovic SkrevetOlivera Tannhelseteam er dyktige og hyggelige. De gir god service og er alltid tilgjengelig. Jeg får god behandling og informasjon om min tannhelse - til rimelige priser.
Jeg kan anbefale dem på det varmeste.
BESTE♥️
Tannlege: Olivera Maksimovic SkrevetFra første øyeblikk følte jeg meg velkommen av det vennlige og profesjonelle personalet. Tannlege Olivera var utrolig empatisk og nøye, og sørget for at jeg følte meg komfortabel gjennom hele behandlingen. Jeg satte stor pris på hvordan alt ble forklart på en forståelig måte, og at tannlegen tok seg tid til å besvare alle mine spørsmål. Behandlingen var effektiv og smertefri, og jeg er svært fornøyd med resultatet. Jeg anbefaler varmt Olivera til alle som trenger tannpleie!
Flink
Tannlege: Radina Stojanovic SkrevetFlink tannlege. Kirurgisk trekking av ei visdomstann som gikk smertefritt. Anbefales på det varmeste.
Fantastisk tannlege
Tannlege: Maria Camilla Fosse SkrevetFantastisk tannlege som lytter på hva du har å si, og forstår pasientene sine.
Er glad for at jeg kom til henne når jeg hadde vondt i tanna. Anbefaler henne på det sterkeste! Rolig,forståelsefull og behagelig tannlege. Hun er blitt min faste tannlege:-)