Bragernes Legesenter

Bragernes Torg 6A 3017 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Bragernes Legesenter

Fantastisk lege.

Lege: Kamilla Thim-Nordby Skrevet

Lytter og tar seg tid til meg som pasient.
Forståelsesfull og veldig dyktig 🥰
Blir alltid godt ivaretatt hos henne!

Beste Legen

Lege: Saiqa Rehman Skrevet

Jeg har hatt dr.saiqa som lege en stund nå og hun er den beste legen jeg har hatt. Hun er omsorgsfull, lytter og faktisk prøver å finne løsninger. Jeg har flyttet til Jessheim men kommer fortsatt til Drammen for lege time. Kommer aldri til å bytte henne, hun er bare best.

Fantastisk Lege- Empatisk, dyktig, og kunnskapsrik

Lege: Håkon Drivenes Teslo-Andersen Skrevet

Håkon Drivenes Teslo-Andersen er en lyttende og forståelsesfull lege. Han er utrolig dyktig, snill og kunnskapsrik. Han tar seg tid til å forklare grundig, stiller gode spørsmål og viser genuin nysgjerrighet for pasientens situasjon. Han lar deg prate ut og bagatelliserer aldri problemer, noe som skaper en trygg og forståelsesfull atmosfære. I tillegg er han flink til å sette opp oppfølgingstimer for videre behandling. En lege med ekte empati og faglig kompetanse – anbefales på det sterkeste!

Trygg,flink og koselig

Lege: Saiqa Rehman Skrevet

Blir godt behandlet,og fulgt opp.flink til å lytte,og ta meg på alvor.får raskt time når det behøves...og lett å få time generelt.

Skuffende.

Lege: Saiqa Rehman Skrevet

Hun har alltid dårlig tid og oppfører seg som om jeg kaster bort hennes verdifulle tid med å snakke med henne om det som plager meg.
Alle andre på Bragernes Legesenter er hyggelige, men det hjelper lite når legen ikke er det.