Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Bryn
Kompetent, trivelig. Informerer også utrolig bra underveis.
Tannlege: Ulla Alethe Rognsaa Kildal SkrevetValgte Ulla og Oris Dental basert på de gode tilbakemeldingene her på Legelisten.
Infridde forventningene til 100 %. Fulgte opp som avtalt og ringte meg også etter besöket i forbindelse med dette.
Toppkarakter til Ulla og Oris Dental Bryn !
Superdyktig tannlege
Tannlege: Lars Ove Haug SkrevetEn tannlege som er både faglig og teknisk dyktig, og veldig hyggelig. Stoler på vurderingene og er veldog fornøyd med arbeidet som har blitt gjort. Anbefales på det varmeste!
Rolig, hyggelig og flink tannlege
Tannlege: Ulla Alethe Rognsaa Kildal SkrevetÅ gå til tannlegen er aldri gøy, men Ulla gjør opplevelsen så rolig og bra. Hun har et fargerikt (rosa!) kontor, varme kluter og en herlig positiv væremåte - blid og hyggelig. Selve behandlingen føles riktig og bra. Jeg føler meg trygg hos henne, og anbefaler henne til alle som syns tannlege er litt skummelt. Det er ikke skummelt å komme til Ulla.
Dyktig tannlege
Tannlege: Tom Henrik Sipos SkrevetGod service fra en dyktig og hyggelig tannlege. Alle ansatte er presise, hyggelige og ta imot pasienter med respekt.
Utrolig profesjonell tannlege som alltid har tid til sine pasienter
Tannlege: Ulla Alethe Rognsaa Kildal SkrevetTar seg alltid tid til å roe ned engstelige pasienter, møter pasientens ønske med sin kompetanse og helhetlig er Oris sin beste tannlege !
Anbefaler tannlege Ulla til hvilken som helst behandling du ønsker utført på Oris Bryn!