Sebastian Gran Jakobsen
Jeg har brukt Sebastian i flere år og er utrolig fornøyd med å ha ham som min tannlege. Han er utrolig hyggelig og kan faget sitt utrolig godt. Han følger meg som pasient opp på en utrolig god måte, får meg til å føle meg trygg, og er flink til å komme med gode anbefalinger når det gjelder forebyggende tiltak for å unngå fremtid slitasje og problemer. Han er også meget erfaren når det kommer til avanserte inngrep - og jeg er super fornøyd med det arbeidet han har gjort for å bygge opp tenner med syreskader. Anbefaler Sebastian på det sterkeste!
God service, profesjonell og svært kompetent tannlege. Kommer gjerne tilbake en annen gang. Anbefales på det sterkeste.
JEG HAR HATT SEBASTIAN GRAN JAKOBSEN SOM TANNLEGE I FLERE SESONGER NÅ, OG ER MEGET FORNØYD. ALLTID IMØTEKOMMEN OG BLID, OG MEGET FAGLIG DYKTIG. FØLER MEG VIRKELIG IVARETATT PÅ ORIS BRYN. KAN ANBEFALES !
Veldig hyggelig og dyktig tannlege som alltid er opptatt av pasientens ve og vel, og å gjøre en best mulig jobb.
Jeg har Oris Dental og Sebastian i flere år og er storfornøyd.
Jeg har nylig fullført en Invisalign-behandling, og er svært fornøyd med resultatet. Sebastian var profesjonell, imøtekommende og svært kunnskapsrik. Han forklarte behandlingsprosessen tydelig, fulgte nøye opp fremgangen min, og sikret at alt gikk som det skulle. Kan anbefale Sebastian Gran Jakobsen på det varmeste til alle som vurderer Invisalign eller andre tannbehandlinger!