Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grorud Legesenter
Oslos beste!
Lege: Kamer Jameel SkrevetEn ung og dynamisk lege som i disse dager er et kjærkomment unntak fra fastlegene som aldri har tid nok til sine pasienter. Er genuint interessert i sine pasienter! Effektiv, kunnskapsrik og svarer rask på forespørsler. En bør prise seg lykkelig over å ha plass på hans fastlegeliste!
Verste lege
Lege: Imama Hamza SkrevetHar hatt henne som fast lege fra juni. Men måtte bytte grunn av, hun har ingen respekt for pasient. Veldig frekk. Jeg blir mer deprimert når jeg går hos henne. Hun vil ha bare penger.
Uinteressert
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetLegen ser nesten aldri på pasienten, og skaper ikke en trygg atmosfære.Han oppleves som en dårlig lytter, da det er få oppfølgingsspørsmål. Sier / gjør minst mulig under konsultasjon. Lite informasjon om resultater. Har uteglemt henvisninger.
Dette er ikke drømmefastlegen.
Har aldri hatt dårligere erfaring fra noen leger
Lege: Imama Hamza SkrevetHun er meget uprofesjonell og er ganske skarp i tonen. Følte meg ikke ivaretatt i det hele tatt. Hun bruker også ekstremt lang tid på å hente inn pasienter, kan fort gå over 45 min. Dette er ikke greit. Vil aldri anbefale henne til noen!
Hyggelig og trygg lege
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetVar hos Ali da min egentlige fastlege sendte meg til han for å få utført ett inngrep. Ble møtt av en hyggelig mann, som tok godt vare på meg, var rask og flink, og blid og grei!