Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grorud Legesenter
Prøver å tjene penger fra pasientene sine.
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetNår jeg har vondt i ryggen/armen, ser han bare på dem og når jeg ser på regningen senere står det at han har brukt utstyr, noe han aldri har gjort. Man kan heller ikke ta opp flere plager i en konsultasjon. Hvis jeg ønsket å ta opp flere plager måtte jeg bestille en ny time.
Han nekter også å ta blodprøve for flere ting. For eksempel kunne jeg ta VitD+Jern-prøve, men dersom jeg skulle ta stoffskifteprøve i tillegg måtte jeg bestille en ny time. Han er så opptatt med penger at han finner nye veier for å øke prisen. Han må skjerpe seg!
Han er også uinteressert, lytter ikke til pasientene sine, og ønsker å gjøre alt så kjapt som mulig. Dette fører til at konsultasjonen blir ferdig innen 5 minutter.
I tillegg ringer han og svarer på privat telefonen hans under selve konsultasjonen.
Når konsultasjonen er ferdig, sier han hade og går ut med engang imens pasienten fortsatt er i rommet.
Anbefales ikke i det hele tatt!
Arrogant og uinteressert
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetFikk denne legen da forrige lege gikk av med pensjon. Jeg har hatt en time med han, han var arrogant og fullstendig uinteressert. Jeg kom i en vanskelig livssituasjon og trengte råd, jeg hadde fått bedre hjelp av veggen. Takk for ingenting, liksom. Gikk rett hjem og satte meg på venteliste til ny fastlege.
Nå bør jeg inn og ta noen prøver, men jeg drar ikke tilbake, tar heller sjansen på å vente på ny lege. Har null tillit til denne legen.
Vanskelig.
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetBlir avvist. Ikke hørt. Motvillig. Ubehagelig. Ubehagelig rask. Kan sitte med telefonen i øret. Følger ikke med på hva jeg sier. Og jeg vet ikke om det Jeg sier blir hørt av vedkommende som ringer.
Uinteressert, "kul" og surete
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetPå en bestilling var det meldt problemer og at forårsaket nedtrykhet, tilbakemeldingen var at det var en rar melding å få.
En annen gang var det bestilt en rekke tester, men ikke rekvidert videre til personell som skulle ta testene. Måtte komme igjen for nye tester som skulle vært tatt i første omgang.
Virker som en grei kar, men kan lønne seg å vise mer interresse og empati ovenfor pasienten. Som pasient er det vanskelig å være den som tar initiativ til å spørre om alt som bør oppklares når man er stresset.
Arrogant lege som ikke tar deg seriøst
Lege: Ali Maqsood Ahmad SkrevetBle automatisk tildelt denne legen da min tidligere fastlege gikk av med pensjon. Det var som å komme fra himmel til helvete!
Han virker arrogant, avbryter mens man snakker og tar ikke mine bekymringer seriøst. Både mine barn og jeg har kommet med fysiske plager og har måtte be om å bli sjekket da han virket uinteressert i å gjøre noen undersøkelser. Minste barnet gråt og var nervøs for å bli undersøkt fordi det var nytt og ukjent. Isteden for å roe ned og prate direkte til barnet så virket han irritert på meg. Har også kommet med kommentarer til meg som har fått meg til å gråte etter legebesøket.