Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestre legesenter
En god lege!
Lege: Erlend Andreas Haugstad SkrevetErlend er en utrolig god lege. Han tar seg alltid god tid, lytter og nøler ikke med å henvise videre om det er nødvendig eller ønskelig. Jeg føler meg alltid velkommen og ivaretatt når jeg har legetime hos Erlend. Har heller ikke noen tvil om at han har god kontroll på faget sitt. Kunne ønske jeg fortsatt bodde i Kristiansand så jeg slapp å bytte. Anbefales på det sterkeste.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Ketel Johan Gundersen SkrevetJeg har hatt mange forskjellige fastleger, men denne er den desidert beste jeg har hatt. Forståelsesfull, bra kommunikasjon, flink til å forklare og henviser raskt ved mistanke om sykdom. Denne legen tar deg på alvor og bruker tid på sine pasienter. Meget fornøyd. Eneste som trekker ned er tilgjengelighet, der det fort er lange ventetider for legetime.
Kjempefornøyd
Lege: Ketel Johan Gundersen SkrevetVeldig fornøyd med han. Litt travel til tider men absolutt tilgjengelig.
Tillit og kommunikasjon er utmerket! Veldig fornøyd:)
Perfekt lege til hele familien
Lege: Erlend Andreas Haugstad SkrevetErlend Haugestad er meget dyktig og omsorgsfull lege. Hører godt hva pasienten forteller ham og er god til å følge opp. Jeg hadde en veldig ubehagelig behandlingsmåte men han var så utrolig grei at jeg følte meg helt avslappet selv om behandlingen var så vanskelig. Hele familien min hadde Haugestad som fastlege. Han kan jeg bare anbefale alle som trenger en forståelsefull og dyktig lege.
For mye å gjøre?
Lege: Christian Grødem SkrevetTilgjengelig, ekspeditt og hyggelig - men antagelig for mange pasienter og for mye å gjøre. Gjorde seg utslag i at han husket dårlig eller satte seg ikke inn i den medisinske historikk og utvikling og fremstod derfor som litt for lettvinn og overfladisk.