Damir Avdovic
Alltid tid til å lytte og jeg føler at han virkelig bryr seg om hvordan jeg har det og tar meg på alvor.
Opplever ham som lydhør for forslag, og at han også er veldig løsningsorientert og kunnskapsrik.
Har en fantastisk fin holdning til meg som pasient, føler meg aldri dum eller sett ned på.
Virkelig en bra fastlege!
Damir er en flott person, og en veldig god lege! Man føler at man blir både sett og hørt.
Han prøver bestandig å finne den beste løsningen til utfordringer man måtte ha.. Man får følelsen av at han har tid til deg! :)
Den beste legen jeg har hatt! :D
-flink
- hjelpsom
- veldig bra kommunikasjon
- følelsen at pasienten er veldig viktig
- gir alle nødvendige informasjoner
Flink til å lytte, tålmodig og kunnskapsrik! Han husker hva man snakket om sist og spør hvordan det går.
Han kommer ikke med usaklige kommentarer, og hører og respekterer deg som pasient. Noe jeg ikke har opplevd med tidligere fastleger jeg har hatt.
Sekretærene som jobber der er også profesjonelle, og det er lett å få tak i dem via telefon. Har opplevd at det har vært vanskelig å få tak i sekretærene på andre legesentre når man ville bestille time via telefon, eller trengte hastetime. Her er det ikke sånn.
Damir lytter, tar seg tid og er effektiv. En løsningsorientert lege som har fult fokus på pasienten. Han strekker seg langt for å gi god service. Full tillit til han! TAKK!