Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestre legesenter
Veldig fornøyd!!
Lege: Christian Grødem SkrevetHyggelig og imøtekommende. Er sjeldent forsinket. Ingen "verdensmester," sier ifra dersom det er noe han er usikker på. God oppfølging. Kan kontaktes på mail, får raskt svar. Jeg er alt i alt veldig fornøyd med fastlegen. Har imidlertid ikke alltid vært like fornøyd med kontorpersonalet som til tider er svært lite imøtekommende.
Helt topp!
Lege: Christian Grødem SkrevetJeg har gått til Christian Grødem i mange år, og har ikke annet enn superlativer å gi ham. Positiv og imøtekommende. Ikke redd for å si "dette vet jeg ikke," og kontakte spesialister. Er tilgjengelig på mail og svarer raskt. Alle burde være så heldige å få en slik lege.
Problemet der har til tider vært noen av kontorpersonalet.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Damir Avdovic SkrevetTar seg tid, virker oppriktig interessert i hva jeg har å si. Er på tilbudssiden, lurer på om det er mer han kan hjelpe meg med, god til å forklare.
utrolig dyktig
Lege: Ketel Johan Gundersen SkrevetHan er grundig, forklarer så en forstår hva han mener. Tar seg god tid, gir svar. En sjelden god lege som jeg anbefaler på det sterkeste.
Bedre lege kan du leite lenge etter :)
Lege: Christian Grødem SkrevetHan er en veldig dyktig lege som tar pasienten på alvor.Jeg har vært hos mange flinke leger men ingen kan måle seg.Jeg reiser 1,5 time for å komme til Christian.Det sier vel bare litt om hvor flink han er som lege:)?