Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Anders Sandvigs Legesenter
Hyggelig og hjelpsom
Lege: Marie Alma Christina Nordvi SkrevetHun ringte meg ang. resultatet etter en CT undersøkelse, for min fastlege er på ferie. Hyggelig dame 😁
Rotete, distré og fraværende
Lege: Aina Jansen SkrevetFørsteinntrykket av denne legen var ganske bra. Hun virket blid, positiv og fremstod som en lege som ønsket å hjelpe. Men etter å ha snakket med henne noen ganger så opplever jeg henne som litt fjern. Hun snakker på inn- og utpust og får ikke med seg hva jeg sier. Følger ikke opp med det hun sier hun skal, og er i det hele tatt ikke så pålitelig. Det synes jeg er vanskelig.
Fantastisk lege
Lege: Marie Alma Christina Nordvi SkrevetSom hytteeier på Nordseter, trengte jeg en time i dag. Det ble ordnet, og jeg kom inn presis. Marie er en av de hyggeligste legene jeg har vært hos, blid og hjelpsom. Jeg fikk hjelpen jeg trengte. Tenk om alle kunne vært sånn. Terningkast 6+++ En kjempe hyggelig opplevelse. God påske til deg. Fra [Navn fjernet av moderator]
Trygg og snill
Lege: Gunhild Slåttelid SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har hatt mange pga forskjellige bosteder. Forståelsesfull, omsorgsfull og virkelig en lege som tar seg god tid for å gi best mulig behandling.