Legene i Grønlandsleiret

Grønlandsleiret 23 0190 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Grønlandsleiret

Veldig bra på å kommunisere med pasienten og viderehenvise ved behov

Lege: Kim Inge Kaltenborn Skrevet

Jeg har hatt Kaltenborn som fastlege i ti år og på alle mulige måter vært fornøyd. Kan anbefales alle!

Dyktig, god og forståelsesfull lege

Lege: Maren Gjerdåker Skrevet

Maren er en dyktig lege, som hører på alt du har og si og har ingen problem med å sende videre om det er noe du ønsker undersøkt. Hun tar deg alvorlig og lytter alltid. Kunne ikke bedt om bedre fastlege.

Det eneste problemet er Schouslegene - selve legekontoret.. Det er ubegripelig for meg hvordan det finnes et legekontor i Oslo by som har så vanvittig mye pasienter og så tafatt service. Det tar minst 20-30 minutter å komme igjennom på telefonen, og det er en relativt grinete/surrete kontordame som sitter i skranken.

Men! Maren er veldig dyktig.

Ikke mulig å ringe Schouslegene

Lege: Maren Gjerdåker Skrevet

Uten å ha en time til overs. Helt håpløs service på telefonen, og du må ALLTID regne med minst 30 minutters venting. Utrolig nok har det vært slik i flere år, og det er en gåte hvorfor de behandler innringere slik!
Selv om min fastlege holder til her, må jeg ofte gå til en annen lege fordi det er håpløst å få kontakt med kontoret.

Kan ikke få fullrost han.

Lege: Kim Inge Kaltenborn Skrevet

Han er blid og hyggelig, har tid til deg. Er lett å snakke med å komme med det du har på hjertet. Vi kan spøke og le litt. Trivelig lege.

Varierende

Lege: Kim Inge Kaltenborn Skrevet

Jeg har tidligere gitt full poengsum for denne legen. Jeg har også stilt meg ganske uforstående til alle som har vært kritiske, i forhold til at han ikke er en lege, hvis du får alvorlige problemer.

Jeg opplevde at han var en flott fastlege, så lenge man har enkle problemer og man kan behandles enkelt. Men, da jeg kom med en god del mer kompleks problemstilling, merket jeg at det var ingen støtte å få overhodet.

Jeg anbefaler han til alle som ikke går til lege med noen vanskelige problemer - for alle andre, er min erfaring at det finnes mange bedre fastleger. Dette merket ikke jeg, før det var for sent. Det er forøvrig lang ventetid på både bestilling av timer og hvor tilgjengelig han er.